Sa nocturna que va començar de dia

En principi havia de ser una volta tranquileta de dissabte capvespre, però per terres de Ferreries, allà on en Quel mos faria de guia per es seu poble.

Vam sortir prestet, les 16:37, per no acabar fosc.

Com sempre passa a Ferreries, vàrem començar pujant, cap a Son Mercer de Baix. Una volta fetes ses fotos sobre s’espectacular Barranc de Son Fideu, es camí cada vegada era més guapo. Va ser es troç conegut de sa M-Sud, però en sentit contrari a com el solem fer.

Ses hores passaven debut a que sa ruta era més llarga de lo que mos pensàvem i a que es ritme era un poc baix, ja que es traçat per aquelles terres es dur, amb el doble de desnivell de s’habitual per llevant.
As final, no hi va haver temps per fer una aturada cervecera a Cala Galdana (ganes n’hi havia…) Guiño
Quan érem a Sant Joan de Missa començava a fosquejar i encara hi faltava molt.

Después d’un bon susto quan a una baixada empinada un cotxo va frenar en sec i en Jose va fer un invertit espectacular per esquivar-lo que no va bastar per evitar sa caiguda però sí per fer-la menys dura, vàrem arribar, fosca negra, as començament des Barranc d’Algendar. Allà vaig baixar com vaig poder, imaginant es camí, ja que sa fosca era total, xalant com un nano amb una nocturna sense llum, de ses que jo m’agraden. No sé que va passar, però avui matí quan he tret sa bici de dins es cotxo he vist que li faltava quasi tot un rau de darrere …

Una volta passat es Canaló, a s’entrada des Camí Reial eren les 22:00. Aquí vàrem decidir no fer es Camí i tornar per asfalt. Una llàstima, però amb sa lluna tapada es sempre tècnic Camí Reial hagués estat un poema épic.

Es track està guardat as wikiloc i aquesta l’hem de repetir un matí i pot ser quedant a dinar per Ferreries. Es que vingueu xalareu, una ruta de ses millors que se pot fer per aquí.

Per cert, quan séien amb es xandis, sa lluna esteia en mig de s’eclipsi. Se veia perfecte. Luna

Anuncis

Quant a tiagobtt

Creating computer software since 1987.
Aquesta entrada ha esta publicada en Cròniques de sortides. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s