TransMenorca nocturna 17/07/2011

Després de molts temps (massa!) sense escriure per aquí, culpa de tantes xarxes socials que absorbeixen es meu poc temps dedicat a escriure ses nostres activitats, tornaré a publicar una crònica.

Aquesta vegada ha estat una altra de ses nostres animalades: passar tota sa nit vogant, sense dormir.

A sa sortida érem 18, 17 vinguts de Maó amb autobús i remolc per ses bicis, i un animós Ivan Alonso que sortiria de Ciutadella, i després tornaria vogant per carretera. També venia una al·lota, algo inusual en rutes llargues. Na Dori, ha quedat com una valenta, fent tot es traçat, sense símptomes visibles d’esgotament. I a més, essent mols camins nous per a ella fer-los es vespre té molt més mèrit. Vagi des d’aquí sa nostra admiració.

00:00. Sortim de s’Skate Parc de Ciutadella. Es camí asfaltat sembla més estret de nit.

Sense gaire incidents, arribam a sa tècnica baixada as Barranc d’Algendar. No me va malament, ja que està sec i el conec bé. Es primer tram i s’escaló final els faig a peu, que a les fosques, no és lo mateix. Just a baix, sobre es petit pont de formigó, no me fix i estic a pocs centímetres de caure pes es forat!

Es Camí Reial el faig anant es primer i a un bon ritme, estic disfrutant. Alguns cops per es pedals i un parell de sustos, però no caig i només faig a peu sa pujada, molt difícil inclús de dia.

En arribar a Ferreries, intentam fer un cafè, però està tot tancat. Per tant, a pujar Ruma toquen. Sa pujada és sa primera vegada amb sa G10. Me costa algo menys que altres vegades. Arrib des primers.

Ja estem rodant per es Camí de Tramontana, cap a Es Mercadal. Allà són ses festes, no sabem que ens trobarem.

Sa gent està molt animada, però té un comportament normal en veure’ns tant desubicats: vestits de ciclista amb bici i llums a les tres de sa matinada. S’ambien s’anima, fem algunes “pomades”.

Deixam Es Mercadal i toca pujar. Primer per Kane i després per es Camí Vell d’Alaior. Ara ja som a terreny habitual de sortida de diumenge.

Ja a prop de Maó, surt es dubte si fem es camí rigurós amb ses seves voltes tontes per Llucmessanes i Es Castell o abreviam. Mirant que anam bé de temps, es sol surt a les 6:27, decidim fer-ho tot. Alguns van una mica cansats, però no els hem d’esperar molt.

Per Alcaidús, en Paco lleva pues d’abatzer an Xavi amb unes alicates. Són les 4:22.

A Sant Lluís compram es pa. Són les 5:52. Anam justos, però anam.

Decidesc no esperar a ningú i gravar es track previst i arribar abans de sortir es sol. Ho aconseguesc: són les 6:18 quan arrib a sa Torre d’Alcaufar. Ja n’hi ha una partida que hi han anat directes mentre jo feia sa setena etapa de sa cicloturística que passa per Punta Prima i enganxava es Camí de Cavalls.

Tenim es temps just de pujar dalt sa torre amb sa clau que ha aconseguit en Pedro i fer-nos sa foto amb es sol sortint per darrere.

Després decidim menjar es berenar que havíem preparat en Pedro i jo as Moll d’en Parpal, a Alcaufar.

Se pot dir que ha estat un èxit.!

Es track és as wikiloc

IBP índex

Ses fotos són as facebook

Anuncis

Quant a tiagobtt

Creating computer software since 1987.
Aquesta entrada ha esta publicada en Cròniques de sortides, Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a TransMenorca nocturna 17/07/2011

  1. Ivan Alonso ha dit:

    Tiago, es xocolate, superior. ole per tot!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s