Tansport públic i bicicletes

Vos imaginau que es trens i cremalleres que pujen als pirineus no deixessin portar esquís? Seria una situació una mica absurda, no? Pués bé aquí passa lo mateix. Els polítics estan començant a posar carrils bici i senyalitzacions per a bicicletes, amb s’idea d’atreure aquest tipus de turisme, però de moment, no et deixen pujar sa bici a cap autobús.

Diferent és es cas d’Iscomar, que a més de deixar-te portar sa bici, no te cobra cap suplement. Però als autobusos que té adjudicats el Consell Insular està expressament prohibit dur sa bicicleta, a no ser que vagi tant embolicada que sembli una maleta.

Per tant, no tant sols per els que ens visiten, si no per facilitar-nos ses excursions a noltros, vull començar una campanya en aquest sentit. Ses actuacions que tenc pensades passen per una recollida de firmes, articles al diari i solicitar una entrevista amb es conseller de mobilitat.

Ja sé que fa anys que demanam que ens netegin es camins, sense massa éxit. Però és que aquesta petició, al contrari que la neteja de camins, no lis costarà doblers: només cal que obliguin als concessionaris de ses línies a que invertesquin un poc en preparar els vehicles per a dur, per exemple, fins a quatre bicis per autobús.

Qué trobau? Quines idees aportarieu? Pensau que val la pena una mobilitzar-se per aquesta petició?

Podeu enviar ses vostres opinions a tiago@tiagobtt.com

I mos veim diumenge a les 8:00 precissament davant es Consell Insular!

Quant a Tiago Ameller

Creating computer software since 1987.
Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari